logo
Hungária Malomudvar, 18 ép. 2. emelet, H-1095, Budapest, Soroksári út 48. , T: +36 20 961 4704, info@tamarahagen.hu

banner

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE RÓLUNK

TAMÁS Viktor, Medtronic Hungária Kft. ügyvezető igazgató
„A Tamara Hagen Cons. kiválóan felmérte kommunikációs igényeinket, és ennek megfelelően egy olyan komplex PR stratégiát készítettek számunkra, mely lehetővé teszi, hogy a közösen megfogalmazott üzeneteinket a leghatékonyabban eljuttassuk a meghatározott célcsoport részére. Nagyon specifikus területen tevékenykedünk, melyhez speciális ismeretek szükségesek, amiket az ügynökség nagyon gyorsan és hatékonyan elsajátított, és a kommunikációban kiválóan alkalmaz . A stratégia megvalósítása során nagyfokú szakértelmet, precizitást és rugalmasságot tapasztaltunk.”
>>
TÓFALVI György, Techem Kft. – ügyvezető igazgató
„Stratégiai kommunikációs tanácsadó céget kerestünk és a Tamara Hagen Cons. kiváló partnernek bizonyult. Több mint egy éve segítik vállalatunk kommunikációját, mely során több nagyon sikeres sajtóeseményt szerveztek már meg, illetve nagyon magas színvonalon végzik a közösen kialakított stratégia megvalósítását. A Techem Magyarországon ezt megelőzően nem kommunikált szervezett keretek között a médiával, ezért is tartjuk óriási értéknek, hogy az ügynökség segítségével sikerült egy szakértői újságírói körrel kapcsolatot kialakítanunk, akik részéről folyamatos és intenzív az érdeklődés a vállalatot érintő témák iránt.”
<<  >>
HUBAY Éva, a Karácsony Kiállítás és Szalon tulajdonosa
„Meghívott vendégként vettem részt egy nemzetközi multinacionális cég sajtótájékoztatóján. Ott ismerkedtem meg a Tamara Hagen Cons. csapatával, akik az esemény főszervezői voltak. Lenyűgözött professzionalizmusuk, így az eseményt követően rögtön felkértem őket a szentendrei Karácsony Kiállítás és Szalon megnyitójának megszervezésére. A sajtótájékoztató kiválóan sikerült és remek hangulatban telt! Az eseményt követően számos értékes média megjelenés született, melynek hála, érezhetően megnőtt a szalon látogatóinak száma! Sőt, vásárlóink gyakran megemlítik, hogy melyik újságban vagy weblapon olvastak a kiállításról, ami ékes bizonyítéka a jól szervezett PR hatékonyságának! Külön köszönet jár a Tamara Hagen csapatának azért, hogy a projekt lezárultát követően sem
<<  >>
engedték el a kezünket, hiszen folyamatos együttműködésünkkel és kitartó utómunkájukkal valóban a maximumot hozták ki a karácsony kiállítás és szalon első média nyilvános szerepléséből!”
<<  >>
SEBŐK Mónika, Klasszikon - művészeti vezető
„ Köszönjük, hogy a Klasszikont mint Magyarország első és egyetlen opera crossover formációját végre szélesebb körökben is segít ismertté tenni a Tamara Hagen dinamikus csapata. Bemutatkozó albumunk kampánya alatt az is kiderült számunkra, hogy a kreatív munkatársaknak a hatékonyság mellett a finom részletek kidolgozása és a művészlélek érzékenységének értő kezelése is. A rendszeres média megjelenés nem szimplán reklám egy előadó számára, hanem bizonyos fokig a koncert utáni taps prolongált változata, vagyis művészetének elismerése. A Tamara Hagen érzi ezt, ezért tettük le voksunkat mellette.”
<<

RÓLUNK

Erő, szenvedély, kreativitás – Tamara Hagen az őt megálmodók legjobb tulajdonságainak esszenciája. Női megtestesítője Tom Hagennek, Mario Puzo híres tanácsadójának, aki azt az értéket képviseli, amit a legfontosabbnak tartunk az üzletben – a kölcsönös bizalmat. Tamara Hagen így válik meghatározó értékeink jelképévé. Tamara Hagen a consigliere personale, a személyes tanácsadó, akire a vezető bármikor támaszkodhat, ha őszinte tanácsra van szüksége.

Ügyfeleink a bizalmat és az odafigyelést érdemlik tőlünk. Alapelvünk a tapasztalatokra és a friss ötletekre épülő tanácsadás, a feladatok szakszerű végrehajtásával ötvözve. Mindezt szívvel, lélekkel, szenvedéllyel, profin. Tamara Hagen Cons. módra.

CÉGBEMUTATKOZÓ

A TAMARA HAGEN Cons. egy integrált vállalati kommunikációs tanácsadó cég. Az elmúlt években számos hazai és nemzetközi vállalat részére nyújtottunk stratégiai kommunikációs tanácsadást - a márkaépítéstől kezdve, a kormányzati kapcsolatokon át a kríziskommunikáció területéig.

Belső és külső szakértőkből álló csapatunk segíti ügyfeleinket a rövid és hosszú távú üzleti célok elérésében, illetve folyamatos támogatást nyújtunk a vállalatokat érintő kommunikációs kihívások kezelésében. Szakterületeink: vállalati (külső-, belső-) és B2B kommunikáció, sajtókapcsolatok, krízis kommunikáció, sikerkommunikáció, személyes arculattervezés és építés, kormányzati és közkapcsolatok, befektetői kapcsolatok, márka
>>
menedzsment. 2011-től stratégiai partnereinkkel történő együttműködésnek köszönhetően regionális és globális kampányok szervezését is vállaljuk.
<<

REFERENCIÁK

Általános vállalati kommunikáció: BNI (Business Network International) Magyarország, Alma-Mater Budapest Nyelvstúdió, BÖP Kft. (Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft.), Enterprise Investors, Techem Kft., Indextools, Medicina Egészségpénztár
Általános vállalati kommunikáció + kormányzati kapcsolatok: Magyar Sörgyártók Szövetsége, Magyar Rádió Zrt., FŐTÁV Zrt.
Kormányzati kapcsolatok: ATEL
Új szolgáltatás bevezetés vagy új termék bemutatás: Andrea Weaver írónő, BCCS Kft., WireCorner Kft., Cashline Zrt., Globomax Kft., Idealbody Kft., Medtronic Magyarország Kft., NBC Universal (Hallmark TV csatorna), Nextent Informatika Zrt., Oriold és Társa Könyvkiadó, Premium Finance Kft.
>>
Piacra lépés: Betsson.com, Café Cinema, Klasszikon Együttes, Human Labor Selfness Központ (Dabas), kkvguru.hu online tudásközpont, Yingke Várnai Ügyvédi Iroda, Hubay Ház (Karácsonyi Kiállítás és Szalon, Szentendre)

Eseményszervezés, kommunikációs támogatással: KELER Zrt. (Központi Elszámolóház és Értéktár- Budapest), Enterprise Investors, Atmedia

Közösségi és online kommunikáció: Medtronic Magyarország Kft., Café Cinema, Oriflame Hungary Kozmetika Kft., Human Labor Selfness Központ, Medicina Egészségpénztár

Szponzoráció kommunikációja: Oriflame Hungary Kozmetika Kft.
<< >>
Média- és kríziskommunikációs tréning: Főtáv Zrt., Human Labor Selfness Központ (Dabas), Medtronic Magyarország Kft., Indextools

Kampánykommunikáció: Duna Borrégió

Belső kommunikáció: Főtáv Zrt., ING

Pályázati dokumentáció elkészítése különböző díjakhoz: D-Stúdió Győr, Főtáv Zrt.
<<